Ik ben Kathleen Watteyn (°1969), klinisch psycholoog, mama van 4, dierenliefhebber en getrouwd met mijn jeugdliefde. 

Ik hou van het goede leven. Een lekker glas wijn bij het eten, met een goed boek in de zetel wegdromen, een dagje naar de sauna... Als werkende mama van een grote kroost en van nature een bezige bij weet ik echter ook als geen ander hoe moeilijk het is om alles gecombineerd te krijgen, om niet ten onder te gaan aan de chaos in je hoofd en de druk van je omgeving.

Altijd klaar staan voor anderen en daarbij jezelf uit het oog verliezen.

Geen 'neen' kunnen zeggen, multitasken en alsmaar bezig zijn, nooit tot rust kunnen komen.

Ik heb geleerd dat het ook anders kan. 

In plaats van overvallen te worden door  rusteloosheid, prikkelbaarheid, gevoelens van hopeloosheid heb ik ontdekt 

dat je ontspannen je leven kan leiden

dat je je eigen doel in het leven kan vinden

dat je je eigen ritme mag volgen

dat je voor jezelf kan en mag kiezen en tegelijk kan zorgen voor de geliefden rondom je.

Het leven moet niet lastig zijn.

Naast mijn jarenlange ervaring als leidinggevende startte ik een zestal jaar geleden mijn eigen praktijk op waar ik me vooral focuste op loopbaanbegeleiding

In de loop van de tijd zijn hartcoherentie en Santos, ons paard en mijn mede-coach op mijn pad gekomen. Alles vormt voor mij een geheel: een totaalpakket aan deskundigheid waaruit ik naargelang behoefte en zinvolheid kan putten. De polyvagaal theorie is een stevige wetenschappelijk onderbouwde basis die ik graag en met passie inzet. 


Als psychologe combineer ik een gedegen opleiding en wetenschappelijke kennis met mijn eigen persoonlijke stijl: no-nonsense, actiegericht, soms met een vleugje humor, met veel empathie. Als jij je op je gemak voelt bij mij, dan kunnen we samen bergen verzetten. 

Welkom dus bij praktijk Sherpa!Momenteel vind je de praktijk nog in de Priester Coulonstraat 65 te Rekkem.

In de loop van 2022 komt er een vestiging bij in Wevelgem, waar we méér ruimte en méér mogelijkheden gaan hebben, waar je zal kunnen 'thuis' komen en rust vinden, waar je je zal kunnen opladen aan massa's goeie energie. Nog even geduld....