Soms zijn woorden overbodig en zit het antwoord veel dieper.

Bij equicoaching heb je 2 coaches aan je zij. Ik ben er, maar ook Santos, onze soms eigenzinnige maar bloedeerlijke ruin is ook van de partij. 

Hij toont je je ware gedachten.

Hij laat je je ontspannen.

Wat ook je woorden zijn, Santos spiegelt wat je lichaam en je gevoelens écht zeggen.

Altijd, open en to the point. Ik moet het niet begrijpen, maar jij zal weten wat hij bedoelt.

In deze sessies heeft het woord niet de bovenhand, maar de beleving. Santos zoekt verbinding met jou, waardoor jij verbinding kan zoeken met je diepste zelf. In de beste sessies wordt het minste gepraat. 

Een paard leeft volledig in het hier en nu. Hij zoekt altijd verbinding. In een coachingssetting zal hij zich met jou, de coachee proberen te verbinden. Issues zoals grenzen aangeven, een band durven aangaan (of niet), duidelijk zijn in je boodschappen, leiding durven nemen, … komen dan aan de oppervlakte. 

Een paard reageert op elke kleine verandering. Hij leest jouw lichaamstaal. Als die onduidelijk is of als je gevoelens en je lichaamstaal niet kloppen met elkaar, zal het paard dit aanvoelen. Vaak reageert hij op wat voor ons nog onbewust is. Op die manier krijgen we een spiegel voorgeschoteld en komen we tot nieuwe inzichten. 

Als er een link is met een loopbaanvraag, kan dit ook aangeboden worden met loopbaancheques.
De sessies gaan door in Sint Elooiswinkel, Zuidhoekweg 6, waar Santos in kuddeverband leeft en graag wat tijd met je doorbrengt.

Interesse? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.