Kristien Laperre

contact via info@artevivre.be

tel: 0471 51 63 16

beschikbare data: 
zat 18/11 
do 23/11 
ma 27/11 
ma 4/12
zat 9/12 
do 14/12 
zat 23/12


Mijn naam is Kristien Laperre (°1970). Ik ben mama van een prachtige zoon.

Wat me kenmerkt is mijn passie voor het leven in alle facetten. De kleine en de grote gelukjes en ongelukjes. Vooral de kracht die mensen blijven halen om verder te doen, inspireren me.

Daarnaast staat creativiteit centraal bij mij en dit zie ik ruim. Hierbij nemen mijn handen een cruciale plaats in. Ik beleef dit via schilderen, ik ploeter graag in de aarde, koken is een feest voor mij en ik ben tactiel aangelegd.

Mijn passies zie ik als insteek in mijn werk en zijn op die manier een way of life geworden. Het belangrijkste voor mij, is weten wat je dromen zijn en die dan ook stap voor stap in realiteit omzetten. En dit is ook mijn rode draad waartoe ik bij sherpa wil bijdragen, nl. mensen helpen te vinden waar ze op zoek naar zijn.

Leef je dromen is mijn levensmissie. Mooi op zich, toch moet vooral geleefd worden, anders blijft het een holle doos en wordt het frustratie. En zo heb ik lang overleefd. Ik werd vooral geleefd en mijn energie liep van me weg. Op zoek, telkens maar op zoek. Had ik het ene gevonden, dan was er wel weer iets anders dat lag te lonken of ik was niet tevreden met wat er was. Ik kreeg enkele burn-outs en wat pittige levenservaringen op mijn plateau. Dit duurde zolang tot ik het door had. Dat mijn dromen in mezelf zitten en dat ik de enige persoon ben die kan zorgen voor rust en focus. Wat een gelukzalige ontdekking. Ondertussen is dit mijn dagelijkse uitdaging.

Voor mij is levenservaring heel belangrijk en ook mijn uitgangspunt, zowel voor mezelf en zeker ook voor de cliënt. Ik sta graag naast mensen, vanuit het geleerde die ik onderweg heb opgedaan. Daarnaast put ik ook uit mijn professionele ervaringen, zowel in de welzijnssector als in de zorgsector. Ik genoot een leerrijke opleiding als Sociale Verpleegkundige en als Criminologe. Momenteel werk ik halftijds als nachtverpleegkundige in een Rust en verzorgingstehuis én ga ik lachend en rustig de nacht in. Ik ben sterk begaan met palliatieve zorg.

Doorheen mijn werk staat voor mij “bewustzijn” centraal. Hoe creëer ik mijn eigen leven? Is er meer dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen? Hoe vind ik mijn rust en passie? Ben ik me bewust van het leven dat ik leid en mijn eigen aandeel hierin? Stuk voor stuk interessante vragen.

Mijn concreet aanbod is energetische massage (reiki, chakra-en aura healing), channeling en creatieve coaching. Ik bied dit zowel individueel als via workshops graag aan.

Het geluk zit in kleine zaken en we doen er ook best aan stap voor stap onze dromen te ontdekken én te beleven.

Dit zie ik dan ook als mijn bescheiden bijdrage aan deze grote (soms zotte, maar vooral) en schone wereld. Ik wil mensen navigeren naar hun mooie dromen die vaak verscholen zitten én wachten tot ze ruimte krijgen. Stap voor stap,…