Kathleen Watteyn

Contact online (voorkeur) via Kathleen Watteyn (Klinisch psycholoog): Boek online een afspraak | Rosa

Mail: kathleen@praktijksherpa.be

Tel: 0499 565452   

Ik probeer steeds zo snel mogelijk te reageren. Gezien mijn agenda beheerst wordt door individuele en groepssessies, is dit niet altijd eenvoudig. Mocht u na 2 dagen nog geen reactie gekregen hebben, stuur me dan gerust een reminder.

ps. Gelieve er rekening mee te houden dat het momenteel heel druk is in de praktijk. 

Ik ben Kathleen Watteyn (°1969), klinisch psycholoog, mama van 4, dierenliefhebber en getrouwd met mijn jeugdliefde.

Ik hou van het goede leven. Een lekker glas wijn bij het eten, met een goed boek in de zetel wegdromen, een dagje naar de sauna... Als werkende mama van een grote kroost en van nature een bezige bij weet ik echter ook als geen ander hoe moeilijk het is om alles gecombineerd te krijgen, om niet ten onder te gaan aan de chaos in je hoofd en de druk van je omgeving.

Altijd klaar staan voor anderen en daarbij jezelf uit het oog verliezen.

Geen 'neen' kunnen zeggen, multitasken en alsmaar bezig zijn, nooit tot rust kunnen komen.

Ik heb geleerd dat het ook anders kan.

In plaats van overvallen te worden door rusteloosheid, prikkelbaarheid, gevoelens van hopeloosheid heb ik ontdekt

dat je ontspannen je leven kan leiden

dat je je eigen doel in het leven kan vinden

dat je je eigen ritme mag volgen

dat je voor jezelf kan en mag kiezen en tegelijk kan zorgen voor de geliefden rondom je.

Het leven moet niet lastig zijn.

Naast mijn jarenlange ervaring als leidinggevende startte ik een zestal jaar geleden mijn eigen praktijk op waar ik me vooral focuste op loopbaanbegeleiding.

In de loop van de tijd zijn hartcoherentie en Santos, ons paard en mijn mede-coach op mijn pad gekomen. Alles vormt voor mij een geheel: een totaalpakket aan deskundigheid waaruit ik naargelang behoefte en zinvolheid kan putten. De polyvagaal theorie is een stevige wetenschappelijk onderbouwde basis die ik graag en met passie inzet.


Als psychologe combineer ik een gedegen opleiding en wetenschappelijke kennis met mijn eigen persoonlijke stijl: no-nonsense, actiegericht, soms met een vleugje humor, met veel empathie. Als jij je op je gemak voelt bij mij, dan kunnen we samen bergen verzetten.

Je kan online een afspraak boeken via Rosa calendar of me rechtstreeks contacteren via kathleen@praktijksherpa.be of 0499/565452.

Afspraken gaan door in de praktijk in Wevelgem (Moorselestraat 25). Na overleg zijn ook gesprekken mogelijk in de praktijk in Rekkem (Priester Coulonstraat 65). 

Betalen kan via een loopbaancheque - je betaalt dan 45 euro voor 4 sessies  of 90 euro voor 7 sessies.

Prijs voor een sessie zonder loopbaancheque: 60 euro.

Ik ben geconventioneerd eerstelijnspsycholoog. Binnen dit systeem betaal je per jaar 11 euro (of 4 euro bij verhoogde tegemoetkomingen) voor 8 sessies.